- Το υδροενζυματικό εκχύλισμα Αβοκάντο έχει αντιοξειδωτική, υποστηρικτική και αναδομητική δράση. Είναι η τροφή με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε γλουταθειόνη.
- Η Γλουταθειόνη συμβάλλει στην ρύθμιση των φυσικών μηχανισμών άμυνας και φλεγμονής και υποστηρίζει την φυσική αποτοξίνωση. Βοηθάει στην τόνωση της ενέργειας και την αποκατάσταση του οργανισμού.
- Η Ν-ακετυλοκυστείνη συμβάλλει στην ομοιόσταση της γλουταθειόνης.
Νέο λειτουργικό συνεργιστικό συμπλήρωμα μικροθρεπτικών συστατικών που προήλθε από την ένωση δύο καινοτόμων τεχνολογιών.
- Η υδροενζυματική εκχύλιση που στοχεύει στην δημιουργία ενός προιόντος μέγιστης δυνατής βιοδιαθεσιμότητας, που περιέχει ολόκληρο το φυτοσύμπλεγμα (ενεργά και συμπλρωματικά συστατικά) που υπάρχει στο φυτό. Αυτό το γεγονός δίνει το πλεονέκτημα των συνεργικών αποτελεσμάτων των παραπάνω συστατικών. Η υδροενζυματική εκχύλιση δεν χρησιμοποιεί διαλύτες, είναι μοναδική και παντεταρισμένη μέθοδος.
- Λιποσωμιακοί φορείς οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την ελεγχόμενη απελευθέρωση διαφορετικών τύπων ενεργών μορίων, προσφέροντας μία καλύτερη συστημική και κυτταρική απορρόφηση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Νερό, NAC (N-ακετυλοκυστεΐνη), φυτική γλυκερίνη, GSH (αναχθείσα L-Γλουταθειόνη), σορβιτόλη (υγραντικό), Λεκιθίνη Σόγιας (γαλακτωματοποιητής), κιτρικό οξύ (οξινοποιητής), EIE Avocado (Persea americana – fructus), xantan κόμμι (πυκνωτικό), σορβικό κάλιο (συντηρητικό), πορτοκάλι (φυσική γεύση).