Η προηγμένης τεχνολογίας σύνθεσή του με ποικιλία ζωντανών φιλικών βακτηρίων, βιταμίνες και μέταλλα ενισχύει ολιστικά τον γυναικείο οργανισμό καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης. Ο ψευδάργυρος, οι βιταμίνες C και D3 και το φυλλικό οξύ συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος καθώς και στη φυσιολογική έκβαση της εγκυμοσύνης.
Ελάχιστη ποσότητα ζωντανών βακτηρίων: 4 δισεκατομμύρια ανά 2 κάψουλες (4*10^9 CFU / 2 κάψουλες)
Εγγυημένα σταθερός αριθμός βακτηρίων μέχρι την ημερομηνία λήξης
- Χωρίς την ανάγκη συντήρησης στο ψυγείο
- Χωρίς τεχνητά χρώματα ή αρώματα
- Χωρίς γλουτένη
- Κατάλληλο για γυναίκες πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη
- Κατάλληλο για vegetarians
ΧΡΗΣΗ
Κατά τις περιόδους προ της εγκυμοσύνης, εγκυμοσύνης και θηλασμού: 2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.
Οι κάψουλες μπορούν να ληφθούν με νερό ή να ανοιχθούν και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με το φαγητό ή με νερό /χυμό.
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Το προϊόν είναι κατάλληλο για εγκυμοσύνη, παρόλα αυτά συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Oδηγίες φύλαξης του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Καινοτόμα σύνθεση με:
- 6 ειδικά επιλεγμένα στελέχη ζωντανών φιλικών βακτηρίων
- φυλλικό οξύ
- βιταμίνη C
- βιταμίνη D
- μαγνήσιο
- ψευδάργυρο
Οι δύο κάψουλες περιέχουν
- 4 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια (4×10^9 CFU/2 κάψουλες)
- φυλλικό οξύ 400μg (200% ΣΗΠ*)
- βιταμίνη C 30mg (38% ΣΗΠ*)
- βιταμίνη D3 10μg (200% ΣΗΠ*)
- μαγνήσιο 80mg (21% ΣΗΠ*)
- ψευδάργυρο 3mg (30% ΣΗΠ*)
*ΣΗΠ = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη
Φυτική κάψουλα (υδροξυπροπυλική μεθυλοκυτταρίνη)
Γάλα και σόγια, συστατικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία ζύμωσης. H περιεκτικότητα σε γάλα είναι σε τόσο χαμηλά επίπεδα ώστε να μην επηρεάζει τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.