Μοναδικό MGO ™ Manuka μέλι από την Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Leptospermum scoparium. Εδώ και αρκετό καιρό το μοναδικό μέλι Manuka με αντιβακτηριακή δραστηριότητα είναι γνωστό.
Ποιά ουσία ήταν που προκαλούσε την αντιβακτηριακή δράση παρέμενε άγνωστη για 15 σχεδόν χρόνια. Η ανακάλυψη ήρθε από ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Τόμας Henle, Πανεπιστήμιο της Δρέσδης (Γερμανία). »Σαφώς καταδεικνύουν για πρώτη φορά ότι η ουσία Methylglyoxal είναι άμεσα υπεύθυνη για την αντιβακτηριακή δράση του μελιού Manuka «(Μοριακή Διατροφή και τα Τρόφιμα, Έρευνα, Ιανουάριος 2008). Μέχρι στιγμής το MGO ™ Manuka μέλι είναι το μοναδικό φαγητό στον κόσμο που βρέθηκε με μια τόσο σημαντική περιεκτικότητα σε διαιτητικές Methylglyoxal που κυμαίνονται από 20mg/kg έως και 800mg/kg. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα μέλια σε όλο τον κόσμο έχει δοκιμαστεί μεταξύ 1 και 10 μg / kg, και άλλα τρόφιμα να κυμαίνονται από 0 έως 50 mg / kg με τον καφέ και το κακάο να είναι το υψηλότερο.
Methylglyoxal Προϊόν, mg / kg
Manuka μέλι 20-800.
Άλλο μέλι 0-10
Άλλα τρόφιμα 0-50
Το ακριβές Πρότυπο για Μοναδική αξιόπιστη Δραστηριότητα MGO ™ μέλι Manuka.
H Manuka Health εισήγαγε ένα νέο εμπορικό σήμα – MGO ™ στο Manuka μέλι και στα μέτρα methylglyoxal περιεχομένου που βασίζονται σε πρότυπα που αναπτύχθηκαν από το Πανεπιστήμιο της Δρέσδης.
Για παράδειγμα, το MGO ™ 550 Manuka μέλι είναι πιστοποιημένο για να περιέχει τουλάχιστον 550mg/kg των διατροφικών methylglyoxal, το ελάχιστο απαιτούμενο για τα οφέλη υγείας είναι 100 mg / kg. Methylglyoxal
Προϊόν, mg / kg – Παλαιό σύστημα
MGO ™ 100 Manuka 100mg/kg – 10+
MGO ™ 250 Manuka 250mg/kg – 16+
MGO ™ 400 Manuka 400mg/kg – 20+
MGO ™ 550 Manuka 550mg/kg – 25+