Προστατεύει ιδανικά την επιδερμίδα, η οποία έχει την τάση να ξηραίνεται κατά την εγκυμοσύνη, λόγω των αλλαγών που συντελούνται στο σώμα. Η τακτική χρήση του λαδιού από την αρχή της εγκυμοσύνης έως και τρεις μήνες μετά τον τοκετό, προλαμβάνει από τις ραγάδες σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και στήθος. Ήπιο αμυγδαλέλαιο, έλαιο τζοτζόμπα που διατηρεί την ενυδάτωση, έλαιο από φύτρο σίτου πλούσιο σε βιταμίνη Ε μαζί με εκχύλισμα άρνικας, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και τονώνουν την ανθεκτικότητα της. Παράλληλα απολαμβάνετε το άρωμα ανθών πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλου.